Politika

SDS: Bojkot robe iz RS neće donijeti ništa dobro

BANJALUKA – Napad i hajka koja se vodi na pekaru “Manja” i njenog suvlasnika Sašu Trivića, kao i na ostale privredne subjekte koje rade u FBiH neće donijeti ništa dobro. Ukoliko se to nastavi i dalje moraće se preduzeti recipročne mjere i u Republici Srpskoj, poručeno je sa današnje pres konferencije opštinskog odbora SDS Istočna Ilidža.

Loading...

“Kao Srpska demokratska stranka pozvaćemo sve svoje članove, predstavnike drugih političkih partija, boračku organizaciju kao i sve boračke organizacije koje su proistekle iz poslednjeg Odbrambeno otadžbinskog rata u Republici Srpskoj da krenu u blokadu privrednih subjekata koji imaju sJedište u Federaciji, a rade u Republici Srpskoj”, rečeno je na konferenciji za novinare, piše Srpskainfo.

Ovom prilikom pozivaju sve odgovorne faktore u FBiH da utiču, apeluju i učine sve što je u njihovoj moći da se sa ovom hajkom stane.

Najavljuju da s obzirom da SDS predstavlja dio vlasti u Istočnom Sarajevu i vlast u većini opština kao i predstavnike zakonodavne vlasti BiH u tehničkom mandatu, pokrenuće inicijativu prema svim političkim partijama da se stane sa omaložavanjem svega što dolazi iz Republike Srpske.

Na pitanje novinara o tome da li opravdava tvit koji je podijelio gospodin Trivić i da li je bazrazložna reakcija građana Sarajeva, predsjednik Opštinskog odbora SDS Istočna Ilidža, Darko Babalj, izjavio je da za njega kao borca i učesnika Odbrambeno otadžbinskog rata, gospodin Karadžić, vrhovni komandant i da do kad god je on živ i njegovi potomci on će to i biti.

“Opet dolazimo do te teze da imamo tri istine. Čeprkajući po našoj prošlosti i stalno optuživajući nas, misleći na Srbe, da smo krivi i odgovorni za raznorazne stvari nije pošteno. Mi kao SDS nećemo dozvoliti nikome da ponižava Srbina i Republiku Srpsku”, naglasio je Babalj.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!