Magazin

Tri horoskopska znaka kojima je najteže preboljeti raskid

Prekid veze uvijek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom. Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih. Evo kojima je najteže da prebole bivšu ljubav.

Loading...

Rak

Osobe rođene u ovom znaku, uopšteno, teško podnose rastanke pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi te su skloni idealiziranju, zbog čega im prekid obično pada puno teže nego osobama rođenim u drugim znakovima zodijaka.

Lav

Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, ali za osobu koja ga ipak uspije osvojiti spremni su uraditi baš sve. Zbog toga, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povrijeđeni, puno teže stupaju u nove veze.

Strijelac

Iako su Strijelci po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. Ipak, jednom kada se nekome prepuste u potpunosti te ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i upoređuju sve potencijalne partnere s bivšim.

(Index Rouge)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!