Magazin

Kejt Midlton “zaratila” sa prijateljicom

Novi skandal potresa britansku javnost – Kejt Midlton je zaratila sa do juče najboljom prijateljicom i komšinicom Rouz Hanburi i dvije žene trenutno ne razgovaraju. I ne samo to, već vojvotkinja od Kembrdža navodno traži od svog muža da potpuno izopšti njenu “suparnicu” iz društva u kojem se inače kreću.

Loading...

Priče o tome da su Kejt i Rouz, inače supruga markiza od Čamlija, počele da se svađaju počela je da kruži prije nekoliko mjeseci, kada su pojedini mediji izvjestili da Kejt svoju prijateljicu doživljava kao “modnu rivalku”. Budući da obje porodice žive u Norfolku, to mjesto je navodno postalo previše tijesno za dvije modne dive, pa su počele da gledaju jedna drugu poprijeko i da se svađaju. Sve je eskaliralo prethodnog vikenda, kada su svi veći britanski tabloidi objavili da se njihovo prijateljstvo “raspalo” i da Kejt sada insistira na tome da se ne kreće u istom krugu ljudi kao i njena komšinica.

Rouz je, inače, bivša manekenka i ima zaista istančan modni ukus, pa su je tako novinari proglasili najbolje obučenom ženom na vjenčanju princa Vilijama i Kejt Midlton. Ona i njen suprug su postali bliski prijatelji sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža, ali izgleda da je tome došao kraj.

Navodno je Vlijam taj koji sada pokušava da smiri strasti i pomiri dvije žene, ali mu ne polazi za rukom, piše Daily mail. Zanimljivo je da je društvenim mrežama nakon ove vijesti krenula da kruži i teorija da princ vara Kejt sa Rouz, što najvjerovatnije nije istina. Naravno, budući da su o svemu ovome izvještavali tabloidi, sva je prilika da je čitava svađa protekla manje dramatično nego što je prenijeto, ali da se između njih dvije rodila netrpeljivost – to više niko ne može da porekne.

(noizz.rs)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!