Sport

Krstajić: Zašto nije ušao Jović? Nismo jurili rezultat

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je u intervjuu za Sportski žurnal da je ostanak Luke Jovića na klupi u duelu sa Portugalom taktička odluka.

Loading...

Jović pruža fantastične partije ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, nedavno je u prijateljskom duelu sa Njemačkom postigao gol, ali protiv Portugalaca (1:1) na startu kvalifikacija za EURO 2020. nije dobio šansu.

Krstajić kaže da je na takvu odluku uticalo i kretanje rezultata. Orlovi su poveli, ali je Portugal uspio da izjednači i dođe do boda.

“Planirao sam da ga ubacim ako bude potrebe. Ako ne daj bože, jurimo rezultat da zaigramo sa dva špica… To je bila opcija za taj slučaj”, izjavio je Krstajić za Sportski žurnal.

Na pitanje novinara da li je mladi napadač bio ljut zbog ostanka na klupi, selektor je odgovorio:

“Taman posla. Luka Jović je dobar dečko, razgovarao sam sa njim…”, dodao je Krstajić.

Orlovima je to bio prvi meč u kvalifikacijama i uz bod oni su četvrti u grupi B. Portugal zauzima treću poziciju sa dva, Luksemburg je drugi sa 3, a lider je Ukrajina sa 4. Svaka od tih reprezentacija je odigrala po dvije utakmice.

Srpski tim će u narednom meču gostovati Ukrajincima sedmog juna.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!