Sport

Matić: Ja sam kriv za debakl protiv Evertona

Srpski fudbaler Nemanja Matić preuzeo je krivicu na sebe za katastrofalan poraz Mančester Junajteda od Evertona (4:0) u Premijer ligi.

Matić, koji se vratio u tim nakon tri nedjelje, smatra da je Junajted na Gudison parku izgubio bitku u sredini terena, gdje on igra.

Loading...

“Bila je ovo jedna od najgorih partija za mene, ali i cijelog tima. Zasluženo smo izgubili, nismo igrali onako kako smo htjeli. Nije do mladih igrača, jedan sam od najiskusnijih i ako bi trebalo neko da se okrivi, neka budem ja”, rekao je Matić za “BT Sport”.

Matić je priznao da je “sramotan” toliko visok poraz od Evertona.

“Moramo da se pogledamo u ogledalo, svaki od nas i vidimo gdje smo griješili. Teško je reći gdje smo sve griješili, u oduzimanju lopte, sa njom u posjedu, svi moramo više da trčimo i pokažemo kvalitet”, rekao je Matić i dodao da Junajted nije imao lidera na terenu.

Mančester Junajted se nalazi u teškoj situaciji da naredne sezone igra Ligu šampiona, jer četiri kola prije kraja ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, isto koliko i od petog Čelsija, a u sredu ga čeka duel sa gradskim rivalom Sitijem na Old Trafordu.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!