Banjaluka

Zvanično otvaranje moto sezone u Banjaluci!

Određen je datum zvaničnog otvaranja još jedne bajkerske sezone u gradu na Vrbasu. Uz tradicionalno druženje na platou ispred Ronilačkog kluba Buk u subotu, 13. aprila, formalno će se obilježiti početak ovogodišnje sezone.

Naime, kao i prethodnih godina i ovoga proljeća, okupićemo se da na originalan način damo pečat početku još jedne moto-sezone uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona!

Nakon rekordnog broja dvotočkaša koji su nam se pridružili na ovoj manifestaciji ne treba sumnjati da će ovogodišnje obilježavanje početka sezone okupiti veliki broj motociklista i motocikala, a izvjesno je da će prošlogodišnji rekord biti oboren.

Loading...

Na jednom od omiljenih svratišta motociklista u Banjaluci – platou ispred Ronilačkog kluba BUK okupićemo se u subotu, 13. aprila, a uz bogatu gastro ponudu i bezkompromisni rock’n’roll, na sebi svojstven način obilježićemo početak moto sezone 2019.

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

U sklopu ove manifestacije, kao i prethodnih godina pozivamo sve bajkere grada Banja Luka da nam se pridruže u akciji dobrovoljnog davanja krvi u petak 12. aprila, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!