Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Regulacioni planovi – javna rasprava i javni uvid

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave organizuje javnu raspravu o nacrtu Regulacionog plana za interpolaciju društvenih sadržaja na užem području grada Banje Luke, u dijelu koji se odnosi na mikrolokalitet 7 – između Aleje Svetog Save, Ulice Vase Pelagića i ogranka Ulice Nikole Pašića.

 Javna rasprava će biti održana 2. aprila 2019. godine sa početkom u 12.00 časova u sali Skupštine grada Banje Luke. Nadležno odjeljenje poziva stručnu javnost, predstavnike infrastrukturnih i drugih organizacija, kao i sva zainteresovana lica da prisustvuju  javnoj raspravi.

– Javna rasprava za navedeni mikrolokalitet organizuje se zbog tehničke greške u prvom i drugom obavještenju za javnost o ponovnom izlaganju nacrta na javni uvid u kojim nije bila precizirana adresa sedmog mikrolokaliteta – navode iz Odjeljenja za prostorno uređenje.

Na javnom uvidu nacrt izmjene dijela RP „Centar – istok“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je nacrt o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Centar – istok“ izložen na javni uvid u preiodu od 15. marta do 15. aprila 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi na uglu ulica Milana Rakića i Nikole Pašića, a odnosi se na k.č.br. 4158/1, 4158/2 i 4159 k.o. Banja Luka 7 ( n.p. ), površine 0,11 ha

(1.056 m2) i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ Banja Luka – Cerska broj 2, u prostorijama Gradske uprave i prostorijama MZ Centar 1, svakog radnog dana u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.  Nacrt plana biće objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 15. aprila 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button