Kultura

Bratunac: Završeni “Dani pozorišta”

Predstavom “Siroti mali hrčki”, koju su izveli članovi lokalnog Pozorišta mladih “Milica Topalović”, večeras su završeni treći tradicionalni “Dani pozorišta” u Bratuncu.

Ova sedmodnevna manifestacija počela je 25. marta i svake večeri igrana je po jedna predstava.

Loading...

Osim ansambla amaterskog pozorišta “Milica Topalović” iz Bratunca, koje je izvelo dvije predstave, nastupila su još amaterska pozorišta iz Ljubovije, Bijeljine i Boljevaca, a predstavu “Crveni šešir” izvele su profesionalne glumice Mina Lazarević i Nada Blam, dok su “Poslednju pesmu” koja govori o posljednjim godinama života pjesnika Јovana Dučića izveli Nebojša Kundačina, Maja Kolundžija i Milan Zorić.

Interesovanje publike za sve predstave bilo je veliko i svake večeri prilikom izvođenja predstava sala je bila puna.

Organizator “Dana pozorišta” je Dom kulture iz Bratunca uz podršku opštine.

Direktor Doma kulture Radovan Petković ocijenio je za Srnu da je manifestacija uspješno organizovana i da je bio izuzetan odziv publike.

Petković je rekao da je cilj organizovanja ove manifestacije promocija kulture i pozorišta, obogaćivanje kulturne ponude u Bratuncu te afirmacija lokalnog Pozorišta mladih “Milica Topalović”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!