Društvo

Dodik: Srpska je sinonim za slobodu, a Srbija za život

Na poziv predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovali su tradicionalnom unošenju badnjaka u prostorije Generalnog sekretarijata predsjednika Republike u Beogradu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je, u prisustvu predstavnika Srba iz regiona, unio badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsjednika Republike u Beogradu, čime je počelo obilježavanje Badnjeg dana.

Unošenju badnjaka u zgradu Predsjedništva prisustvovla je i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsjednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik u Sobranju Ivan Stoilković, predsjednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić i Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević, kao i poslanik “Ujedinjene Crne Gore” u crnogorskom parlamentu Goran Danilović.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se samo zajedničkim radom može doprinijeti najprije opstanku srpskog naroda, a zatim i njegovom napretku i boljitku.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na tome što je okupio srpske zvaničnike iz regiona i čestitao svim pravoslavnim vjernicima praznike, i poručio da nema boljeg dana od Božića i ovih dana da se okupimo i porazgovaramo o položaju našeg naroda i da zajedno radimo na tim pitanjima.

“Srbija je sinonim za slobodu srpskog naroda”, rekao je Dodik.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!