Politika

Cvijanovićevoj priznanje Unije udruženja poslodavaca Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas na svečanom prijemu u Banjaluci povodom 15 godina postojanja Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske da je sigurna da će dobra komunikacija poslodavaca biti nastavljena i sa novom Vladom, uz želju da Srpska bude svakog dana bolja i jača.

Cvijanovićeva, koja je dobila priznanje Unije udruženja poslodavaca Srpske za poseban doprinos razvoju socijalnog dijaloga, rekla je da je zadovoljna partnerstvom koje je imala sa poslodavcima i sindikalcima dok je bila predsjednik Vlade, kao i zato što je mnogo toga realizovano sa poslodavcima.

Loading...

– Dobri rezultati bili su postignuti kroz zajednički socijalni dijalog. Nema dobrih rezultata ako nema zajedničkog dogovora čak i kada se u nečemu ne slažete. Ni tada ne treba prekidati razgovore – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je ponosna na partnerstvo sa poslodavcima, posebno kada je Srpska izlazila iz krize i tražila odgovor na velike izazove i prepreke sa kojima je bila suočena.

– Cilj je da zajedno radimo i doprinosimo izgradnji Srpske. Zadovoljna sam što ima toliko mnogo privrednika koji redovno izmiruju obaveze prema radnicima i državi – rekla je Cvijanovićeva.

Prijemu u hotelu “Bosna” prisustvovao je i premijer Srpske Radovan Višković, ministri u Vladi Srpske, predstavnici Narodne skupštine, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, rukovodstvo Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, sindikalci, kao i zvanice iz javnog, privrednog, društvenog, diplomatskog, i političkog života Srpske, BiH i Banjaluke.

Na prijemu su dodijeljena priznanja bivšim predsjednicima Unije, kao i bivšem ministru finansija Srpske Zoranu Tegeltiji za unapređenje poslovnog ambijenta u Srpskoj.

Povezane vijesti:

Sa poslodavcima raditi u cilju boljeg života svih građana Srpske

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!