Magazin

Otkriveno ko je krivac za raskid zaruka Lejdi Gage

Emotivan nastup Lejdi Gage i Bredlija Kupera na dodjeli “Oscara” nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iskre su svakako bile prisutne između pjevačice i glumca, pa svi su počeli pričati da je upravo Bredli glavni razlog zbog kojeg je Gaga ostavila sad već bivšeg zaručnika i menadžera Kristiana Karina.

Ali, istina je potpuno drugačija. Jedan izvor je otkrio da se Kristian pred kraj njihove veze nije baš lijepo ponašao prema Gagi pa je pjevačica odlučila prekinuti odnos.

“On je bio izuzetno ljubomoran, stalno je htio znati gdje je Gaga i šta radi. Konstantno joj je slao poruke. Njenim prijateljima on uopšte nije bio simpatičan”, za strane medije je otkrio drugi izvor.

Podsjećamo, nakon što je 2016. godine raskinula zaruke s glumcem Tejlorom Kineijem, Gaga je 2017. započela vezu s Kristianom za kojeg se nedugo zatim i zaručila. Nisu se odvajali jedno od drugoga, a Kristian je čak tetovirao njeno lice na svoju ruku.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!