Politika

Vlada Srpske o izmjenama zakona o policiji i unutrašnjim poslovima

Vlada Republike Srpske danas bi trebalo da razmatra Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima.

Na dnevnom redu sjednice je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju, kao i Prijedlog zakona o radio-amaterizmu u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Loading...

Planirano je i razmatranje prijedloga uredbe o izmjenama uredbe o uslovima za osnivanje i rad predstavništava Republike Srpske u inostranstvu, kao i informacija o realizaciji projektnih aktivnosti nove faze projekta oporavka od poplava – stambeno zbrinjavanje na području Republike Srpske.

Pred ministrima će se naći i izvještaj o radu Koordinacionog tijela Vlade Republike Srpske za prevenciju i borbu protiv terorizma za prošlu godinu, te izvještaj o radu Savjeta za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta za 2018. godinu.

Predviđeno je i razmatranje izvještaja za prošlu godinu o radu i izvršenju finansijskog plana Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Na dnevnom redu je više izvještaja, prijedloga odluka, rješenja i zaključaka.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!