Društvo

Prnjavor: Tomaš uručio po 70 KM u vaučerima za školske knjige za 60 djece ratnih vojnih invalida

Načelnik opštine Prnjavora Darko Tomaš i predsjednik lokalne skupštine Željko Simić uručili su danas vaučere od po 70 KM za 60 učenika iz porodica ratnih vojnih invalida.

Tomaš je zahvalio opštinskom Udruženju ratnih vojnih invalida koje godinama realizuje ovu akciju uglavnom iz vlastitih sredstava, dok opština učestvuje u skladu sa raspoloživim sredstvima.

Loading...

“Ovo udruženje sva sredstva koja dobije iz budžeta upotrijebi na pravi način kao pomoć krajnjim korisnicima. Zbog toga ćemo im i dalje pomagati”, istakao je Tomaš.

Predsjednik opštinskog Udruženja ratnih vojnih invalida Dragan Vrhovac kaže da je ustaljena praksa uručivanje knjiga porodicama iz ove kategorije pred početak školske godine, te da je ove godine pomoć u vaučerima koji se mogu upotrijebiti za kupovinu knjiga ili školskog pribora.

“Naša želja je da svim učenicima možemo obezbijediti ovaj vid pomoći, ali, za sada, zbog nedostatka sredstava svake godine mijenjamo korisnike, da bi bio obuhvaćen što veći broj djece”, rekao je Vrhovac.

On je najavio da će početkom septembra petorici ratnih vojnih invalida iz sredstava Udruženja biti omogućeno da odu na desetodnevnu banjsku rehabilitaciju u Teslić.

“Oni će se pridružiti grupi od 18 lica sa područja opštine Prnjavor koja su obuhvaćena programom Vlada Republike Srpske o rehabilitaciji”, naveo je Vrhovac.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!