Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik: Autoput Banjaluka – Doboj jedna od velikih radnih pobjeda Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će puštanjem u saobraćaj dionice autoputa od Hrvaćana do Prnjavora krajem septembra ili u prvim danima oktobra biti ostvarena jedna od velikih radnih pobjeda Srpske, jer će time biti završena izgradnja autoputa Banjaluka-Doboj.

– Republika Srpska će s ovim autoputem imati 120 kilometara autoputa. Svi težimo ka boljem i uspješnijem, a Prnjavor će izgradnjom autoputa dobiti i jednu od najfrekventnijih i najrazvijenijih industrijskih zona – rekao je Dodik novinarima na Vučijaku kod Prnjavora.

Prema njegovim riječima, završetak izgradnje autoputa Banjaluka-Doboj biće jedna od velikih infrastrukturnih pobjeda Srpske.

Predsjednik Srpske je naglasio da je Prnjavor jedna od važnih, razvijenih i veoma dinamičnih lokalnih zajednica u Srpskoj u kojoj je vidljivo da se svaki dan nešto novo radi.

Dodik je podsjetio da je u ovoj lokalnoj zajednici prije četiri-pet godina potpuno bio zaustavljen razvoj, te da nije bilo vidljivog napretka, jer nije postojala saradnja sa republičkim institucijama.

– Prnjavor je reagovao, /Darko/ Tomaš je izabran za načelnika i zato što je sada dobra saradnja između lokalnih organa vlasti i Republike dolaze ovakve investicije. Želim da čestitam načeniku Tomašu, njegovom timu, svim rukovodiocima i narodu na vidljivom razvoju – rekao je predsjednik Republike Srpske.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button