Hronika

Napao banjalučku policiju, pa joj se izvinjavao: “Ja vas volim, možemo i na piće” (VIDEO)

​BANJALUKA – Ja vas volim i ne znam, majke mi, zašto sam potegnuo nož na policiju. Ajde, oprosti mi, vidiš kakav sam, možemo i na piće, pravdao se u suzama u petak dvadesettrogodišnji Nikola Jakovljević iz Srebrenice, koji je uhapšen jer je nožem napao policijsku patrolu prilikom legitimisanja u banjalučkoj Ulici Živojina Mišića.

Jakovljević je patroli koja mu je zatražila ličnu kartu rekao da nema dokumente, a potom je izvadio nož i njime krenuo prema policajcu, koji ga je savladao.

Loading...

Kada su ga policajci priveli u policijsku stanicu, plakao je moleći one u plavoj uniformi da mu oproste za “kiks koji mu nije trebao”.

“Nisam nikad prijavljen za bilo šta, vodio sam uredan život. Treba mi neko da pričam s njim”, kroz suze je rekao mladić govoreći da nikad nije bio liječen na psihijatriji.

Kako saznajemo, policija je alko-testiranjem utvrdila da dvadesettrogodišnjak, koji je te noći napao patrolu, nije bio pod dejstvom alkohola.

Njegov razgovor s policijom snimila je kamera Hayat TV prilikom snimanja emisije “Slučajevi X”, a snimak je munjevito sakupio na hiljade pregleda.

“Nikada, gospodine, nisam nijedan prekršaj napravio, ovo je jedan kiks u mom životu. Ja vas volim, ne znam, majke mi, zašto sam potegnuo nož. Šta mi je ovo trebalo? Ajde, oprosti mi, vidiš kakav sam,  možemo li na piće da izađemo”, pravdao se uplakani mladić.

Ipak, provjerom je uvrđeno da je za njim raspisana potraga zbog teške krađe.

Kako su nam rekli iz Policijske uprave  Banjaluka, protiv N.J. će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Istakli su da je na području PU Banjaluka tokom 2019. godine evidentiran 61 slučaj napada i sprečavanja služenih lica u vršenju službene radnje.

“To svjedoči o težini policijske profesije i činjenici da su policijski službenici svakodnevno izloženi rizicima tokom svog rada, a sve s ciljem zaštite građana i njihove imovine”, rekla je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na linku (od 2:50 minuta):

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!