Kultura

Ljubiša Savanović i Jovo Maksić tumače glavne uloge u seriji “Kosti”

Glumački dvojac koji čine Ljubiša Savanović i Jovo Maksić nosiće radnju serije “Kosti”, drugog dijela trilogije o gradu Banjaluka, koji se već uveliko snima na brojnim lokacijama. Kosta – ime likova koje ovi glumci tumače, jedino je zajedničko što povezuje njihove potpuno različite i nesvakidašnje sudbine, koje će se konstantno preplitati.

Ljubiša i Jovo već su odradili prva snimanja i ne kriju zadovoljstvo što su upravo njima povjerene glavne uloge. S obzirom da se za „Kosti“ pripremaju mjesecima, ističu da su se na određen način i saživjeli sa likovima koje tumače.

“Kada govorimo o seriji ‘Meso’, ja sam definitivno jedan od najvećih obožavaoca tog projekta i mogu reću da je to jedna od najboljih serija koja se pojavila u posljednjih nekoliko godina. Tada sam sebi rekao – ja bih volio ovo da igram, tako da su se moji glumački snovi nekako ostvarili dobijanjem uloge u „Kostima“. Kao što kažu – pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”, ističe Maksić.

Glavni glumci serije naročito naglašavaju važnost ovog projekta zbog budućnosti filmske industrije naših prostora, ali i zbog činjenice da se centar kinematografije ove regije širi i van Beograda. Nadaju se da će ispuniti očekivanja i, uz uigranu ekipu “Bosonoga produkcije”, što uvjerljivije predstaviti zadate likove.

“Uloga koju tumačim veoma je interesantna i smatram da je došla u pravo vrijeme. Lično mi predstavlja veliki izazov i zaista je čast biti dio odlične glumačke postave. Imena nećemo otkrivati, ali definitivno mogu reći da na projektu rade sjajni glumci i da je režiser napravio odličnu podjelu uloga”, kaže Savanović koji je zapaženo pojavljivanje imao i u “Mesu”.

Ekipa serije “Kosti” trenutno je u sedmom danu intenzivnog snimanja. Do početka jula, kroz set će proći više od 50 glumaca i preko 500 statista. Serija “Kosti”, koja će na male ekrane stići naredne godine, radi se u koprodukciji Radio-televizije Srbije i “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke, a pod rediteljskom palicom Saše Hajdukovića, scenariste Nikole Pejakovića i producentkinje serije Brankice Janković.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!