Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Svijet

Sa suprugom ubio roditelje, posolio njihova tijela pa ih zabetonirao

Otprilike 16 mjeseci nakon brutalnog ubistva bračnog para Elfride (66) i Petera P. (70), čija su tijela zacementirana u zidu, njihov sin i snaha osuđeni su na doživotnu zatvorsku kaznu.

Pred pokrajinskim sudom u Nirnberg-Firtu, Ingo (26) i Stefani (23) osuđeni su za zločin koji je šokirao Njemačku, piše “Bild”.

Stravični zločin izvršen je u decembru 2017. u bavarskom mjestu Šnaitah. Prethodno je Ingo dva puta pokušao da otruje svoju majku Elfride P. (66). U prvom pokušaju stavio je otrovne sjemenke u brašno za hljeb, ali je majka taj napad preživjela.

Potom je Ingo majci otrov stavio u piće, ali je ona zbog čudnog ukusa popila samo malo i ponovo se spasila.

Nakon dva neuspjeha, Ingo je u noći između 13. i 14. decembra 2017. godine stolarskim čekićem usmrtio majku udarcem u glavu dok je spavala. Oca Petera P. (70) je ubio na isti način kada je ovaj ušao u sobu.

Tijela roditelja Ingo je uz pomoć supruge zasolio kako bi zadržala tečnost, a onda ih zabetonirao u zidu garaže.

Krajem decembra, Ingo i Stefanie su policiji prijavili nestanak roditelja, a samo dan kasnije su se vjenčali.

Ingo je čak i pokrenuo akciju potrage preko interneta, nastupao je na televiziji kao uplakani sin koji traži roditelje, prenosi “Radiosarajevo.ba”.

Ipak, policijska istraga brzo je otkrila počinioce nakon što se u malom mjestu pročulo da roditelji ne odobravaju brak Inga i Stefani. Tokom istrage policija je otkrila tragove ubistva i pronašla tijela roditelja.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button