Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Karate turnir i plivački miting za vikend

U okviru programa „Proljeće u Banjaluci“ kojim se obilježava Dan grada, u subotu i nedjelju, 13. i 14. aprila, biće održana dva značajna sportska događaja.

U SD Borik, sa početkom u 10.00 časova, u subotu će biti otvoren  XV Međunarodni karate turnir „Banjaluka open 2019“ u organizaciji Univerzitetskog sportskog društva – karate kluba „Sinđelić“. Na ovom tradicionalnom karate turniru, očekuje se učešće oko 1.000 takmičara iz 50 karate klubova, i to iz BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Austrije.

Na drugom kraju grada, na Gradskom olimpijskom bazenu, snage će odmjeriti 450 plivača iz Grčke, Austrije, Gruzije, Mađarske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i BiH, na Međunarodnom plivačkom mitingu „22. april“. Na ovom prestižnom plivačkom mitingu, takmičari će moći ostavriti norme za Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre.

Organizator jubilarnog, desetog po redu plivačkog mitinga, je Akademski plivački klub „22. april“. Svečana ceremonija otvaranja biće održana 13.aprila 2019. godine  na Gradskom olimpijskom bazenu, sa početkom u 17.15 časova, a takmičenja će biti održana i u nedjelju.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button