Magazin

Kladionice predviđaju. Kako će se zvati kraljevska beba?

Dok iščekuje rođenje prvog djeteta princa Harija i Megan Markl, britanska javnost nastoji da odgonetne njegov pol i ime. Ako je vjerovati kladionicama, nova kraljevska beba biće djevojičica i zvaće se Dajana pošto se to ime najčešće pominje.

Agencija Vilijem Hil saopštila je da ne prima više opklade za pol djeteta nakon što se ispostavilo da su ljudi masovno ubijeđeni da će prinčevski par dobiti djevojičicu.

Loading...

“Što se nas tiče, tajna je odata”, kaže portparol firme Rupert Adams. “Možda je neko negdje vidio snimak ultrazvuka ili je neko čuo nešto”.

Kada je riječ o imenu djeteta, lista je dugačka. Na prvom mjestu nalazi se Dajana za šta je u ovoj kladionici kvota četiri prema jedan.

Sijlede Viktorija, Elis, Grejs i Elizabet, dok su Albert, Artur i Džejms popularni prijedlozi za dječaka.

Čak 80 odsto prijedloga odnosi se na ime Dajana, kaže Adams ali dodaje da lično sumnja da bi princ Hari izabrao ime koja ga neposredno podsjeća na tragično nastradalu majku, piše AP.

“Ipak, velika je šansa da će Dajana biti srednje ime”, rekao je on.

I Karolin Heris, istoričarka kraljevske porodice slaže se da bi Dajana moglo da bude srednje ime. To su uradili princ Vilijem i njegova supruga Kejt za ćerku čije je puno ime Šarlota Elizabeta Dajana.

“Izbor Dajane za prvo ime značio bi veliki pritisak za kraljevsku bebu jer bi je mediji stalno poredili sa slavnom bakom”, rekla je ona.

Dodaje i da bi moguće srednje ime bebe moglo da bude Rut, po jednoj prabaki Megan Markl, kao i po baki Dajane po majci lejdi Rut Fermoj.

Hari i Megan nisu otkrili pol djeteta ni datum porođaja za koji se pretpostavlja da bi trebalo da se dogodi krajem aprila.

Bez obzira na ime, prinova u kraljevskoj porodici neće automatski dobiti zvaničnu titulu princa ili princeze koju su ponijeli svo troje djece princa Vilijema, najstarijeg sina princa Čarlsa, nasljednika britanskog trona, osim ako to kraljica Elizabeta ne odluči.

Harijevo prvo dijete biće sedmo u redu za presto.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!