Hronika

Banjalučanin predat tužilaštvu, prijetio da će zaklati nevjenčanu suprugu

BANJALUKA – Dragan B. (39) iz Banjaluke koji je uhapšen zbog porodičnog nasilja odnosno prijetnji da će zaklati i ubiti svoju nevjenčanu suprugu predat je u nadležnost banjalučkog tužilaštva, saznaju “Nezavisne”.

Kako saznajemo, on već duži period maltretira nevjenčanu suprugu sa kojom ima dvoje maloljetne djece, a koju je ranije zlostavljao.

Loading...

“On je juče došao u prodavnicu na njeno radno mjesto gdje joj je pred svima prijetio da će je ubiti, a slučaj je prijavljen policiji”, rekao je izvor “Nezavisnih”, navodeći da ona zbog njega godinama nema mira i trpi torturu.

Prema riječima našeg izviora, Dragan B. je ranije tukao suprugu zbog čega je ona boravila i u sigurnoj kuci.

Nakon što je izašla iz sigurne kuće ona se odselila i sa djecom živi kao podstanar, ali to nije bio kraj njenim problemima sa nasilnikom koji je nastavio sa prijetnjama i maltretiranjem.

Zbog premlaćivanja od prije četiri godine, protiv njega je nedavno podignuta optužnica i u toku je suđenje u Osnovnom sudu u Banjaluci, saznaju Nezavisne.

On je inače poznat i  po remećenju javnog reda i mira, ali i po prekršajima u saobraćaju, a prije nekoliko godina hapšen je jer je pokušao silovati poznanicu, a zbog toga mu je bio određen i pritvor.

On je tada pokušao da siluju poznanicu, a nakon što nije uspio u svojoj nameri, brutalno ju je pretukao šakama po glavi.

Navodno je do incidenta tada došlo nakon što su njih dovje bili u jednoj kafani u banjalučkom naselju Rakovačke bare te ga je ona zamolila da je odveze kući.

Kada su vozilom krenuli prema Slatini,  on je navodno zaustavio vozilo u jednom šumarku i pokušao je silovati.

Nakon isptivanja, postupajući tužilac će donijeti odluku da li će za ovog nasilnika sada predložiti jednomjesečni pritvor.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!