Sport

Đoković uzdrman: Ovo nisam smeo da izgubim

Najbolji teniser svijeta prokockao šanse da uveća bodovnu prednost u odnosu na rivale

Loading...

Dva teška poraza za Novaka Đokovića na američkoj turneji. Pao je u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu od Filipa Kolšrajbera, pa u četvrtoj rundi u Majamiju od Roberta Bautiste Aguta. Imao je broj 1 na ATP listi šansu da uveća prednost u odnosu na rivale, ali gotovo da ništa bodova nije uspio da osvoji  u odnosu na prošlu godinu.

Svjestan je toga i Đoković, pa je poslije poraza od Aguta, u meču u kojem je prvi set dobio sa 6:1, priznao da takav kiks nije smio sebi da dozvoli.

“On je dobar igrač, čestitam mu na odličnom povratku u meč, ali ovo nisam smeo da izgubim. Imao sam mnogo propuštenih prilika, a kada se toliko šansi ne iskoristi, onda se ovako završi“, rekao je Đoković.

Srpski as priznaje da nije zadovoljan učinjenim na američkoj turneji.

“Nije mi prvi put da rano izgubim na prva dva mastersa. Tako je u ove dve poslednje sezone. Definitivno ću morati da razmislim kako da se pripremim za sledeću godinu kada su Indijan Vels i Majami u pitanju“.

Slijedi dio sezone na šljaci. To je omiljena podloga Rafaela Nadala, prvog Đokovićevog izazivača kada je teniski tron u pitanju.

“Odrastao sam na šljaci i volim da igram na njoj. Moraću da igram mnogo bolje nego na ova dva turnira”, zaključio je Novak Đoković.

Prvi masters na šljaci igraće se u Monte Karlu od 14. aprila. Prema dosadašnjim informacijama, Novak je planirao da preskoči nastup na tom turniru, ali ne bi bilo iznenađenje da promijeni mišljenje poslije neuspjeha u Majamiju.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!