Društvo

Radojičić i Sandić na terenu: Svi putevi prohodni

Gradonačelnik Igor Radojičić i načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić obišli su danas više lokacija na području grada gdje djeluje zimska služba. Bilo je to nekoliko lokacija u samom gradu te seoska naselja Kola, Zelenci i Stričići.

Prema riječima gradonačelnika Radojičića svi putni pravci prve i druge kategorije su prohodni, dok je u toku čiščenje saobraćajnica treće kategorije te trotoara u gradu.

Loading...

Načelnik Sandić je naglasio da, u odnosu na juče, kada je snijeg padao gotovo cijeli dan i kada smo imali zaista tešku situaciju u gradu, danas je situacija mnogo bolja.

– Sa svim izvođačima radova smo bili u stalnom kontaktu i oni su izašli na teren i očistili sve gradske saobraćajnice Mi smo danas na teren da se uvjerimo kako funkcioniše zimska služba. Putevi na seoskom području jutros su prohodni, a očekujemo poslije podne i uveče dodatno posipanje kako se na saobraćajnicama ne bi stvarao led. Danas su i sve linije javnog gradskog i prigradskog prevoza pošle na vrijeme, a u toku je čiščenje trotoara u gradu – rekao je Slaviša Sandić.

Predsjednik Savjeta MZ Stričići Rade Božić, kazao je da su lokalni putevi prve i druge kategorije u ovoj mjesnoj zajednici očišćeni te da si zadovoljni kako je zimska služba obavila posao.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!