Magazin

Dnevni horoskop za 20. april 2019: Ovan zbunjen, Rakovi nestrpljivi, Škorpije traže novi posao…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 20. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Lošijeg ste raspoloženja nego obično i to može da prouzrokuje određene konflikte. Nemojte da brinete mnogo oko toga, do kraja dana bi trebalo da se riješe.
LJUBAV: Vaš partner stalno mijenja raspoloženje prema vama i to vas zbunjuje. Ne osjećate se komforno u tako turbulentnoj vezi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: U zadnje vrijeme krijete mnogo toga od svog poslovnog okruženja iz straha od konflikta. Ipak, za cijelu situaciju bi bilo najbolje kada biste otvoreno pokazali šta mislite.
LJUBAV: Osjećate se razapeto između želje da upoznate nekog novog i nostalgije prema bivšem partneru. Niste neko ko lako nastavlja dalje.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

BLIZANCI
POSAO: Naredni period će vam biti ispunjeniji obavezama nego obično. Da biste se na pravi način ponijeli sa svime morat ćete jako dobro da se organizujete.
LJUBAV: Niste najiskreniji prema voljenoj osobi jer postoje mnoge vaše osobina na koje ni sami niste ponosni.
ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće.

RAK
POSAO: Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, danas je moguće da ćete napraviti veliki korak ka njegovom konačnom rješenju.
LJUBAV: Vašem partneru treba vremena da shvati šta tačno želi od vaše veze i kako se osjeća, ali vi niste strpljiva osoba i čekanje vam teško pada.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom.

LAV
POSAO: Očekujte pozitivan dan u kom ćete moći da lahko ostvarite sve što zamislite, uprkos teškoćama.
LJUBAV: Moguće je da ćete se zainteresovati za jednu osobu rođenu u znaku Vage i da ćete učiniti prvi korak ka njoj.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate!

DJEVICA
POSAO: Današnji dan vam nosi neke probleme sa kakvima se do sada niste sretali i prema kojima ne znate kako da se postavite.
LJUBAV: Trenutno vam je ljubav glavni životni prioritet i spremni ste na veliki rizik da biste osvojili osobu koju želite.
ZDRAVLJE: Oči su vam osjetljive.

VAGA
POSAO: Uspješni ste u svom poslu i ponosite se time. Vaši dosadašnji rezultati su vam najveća motivacija da nastavite da se trudite.
LJUBAV: Veoma ste posvećeni i požrtvovani prema voljenoj osobi. Pružate joj osjećaj podrške i sigurnosti.
ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

ŠKORPIJA
POSAO: Skorašnje situacije na radnom mestu još više učvršćuju vašu odluku da potražite novi posao. Pažljivo razmotrite sve opcije prije nego što išta uradite po tom pitanju.
LJUBAV: Partner vam daje dosta povoda za ljubomoru. Pitate se da li je stvarno izgubio interesovanje za vas ili vam to radi namjerno da vas veže za sebe.
ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni.

STRIJELAC
POSAO: Imat ćete sreće u ostvarivanju svoje kreativnosti. Danas se ohrabrite da pratite svoje ideje i verujete u uspjeh.
LJUBAV: I vi i vaš partner kao da ste došli do tačke međusobne prezasićenosti i ne vidite više zajedničku budućnost. U ovakvoj situaciji prekid bi bio najzdraviji.
ZDRAVLJE: Problemi sa probavom.

JARAC
POSAO: Moguće je da ćete danas biti predmet kritike nadređenih ili predmet ogovaranja saradnika, ali ishod će da bude konstruktivan.
LJUBAV: Situacija na ljubavnom polju je jako stabilna. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih promjena ili turbulentnih dešavanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama.

VODOLIJA
POSAO: Da biste uspješno ispunili sve obaveze koje vam današnji dan donosi, biće vam potrebna pomoć saradnika. Ne pokušavajte uvijek sve sami.
LJUBAV: Moguće je da ćete kad najmanje budete očekivali upoznati jednu zanimljivu osobu koja će u dužem periodu budućnosti da okupira sve vaše misli.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala.

RIBE
POSAO: Sve okolnosti na vašem poslu su danas vama na korist. Ako uložite dovoljno truda da izvučete najbolje iz današnjeg dana, postići ćete sjajne rezultate.
LJUBAV: Dobit ćete jedan neobičan prijedlog od osobe koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete zanimljiv i uzbudljiv dan.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!