Hronika

Identifikovan vozač koji je pobjegao nakon udesa

KOZARSKA DUBICA – Policija iz Kozarske Dubice identifikovala je Dražana Kostića (42) iz ove opštine zbog sumnje da je golfom udario pješaka i pobjegao.

Nezgoda se desila u nedjelju oko 18.30 časova na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica, u mjestu Donji Jelovac, kada je vozilo udarilo šezdesetosmogodišnjeg pješaka iz Kozarske Dubice, a nepoznat vozač se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta.

Loading...

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je pješak, koji je radi ukazivanja medicinske pomoci prevezen u Opštu bolnicu u Prijedoru.

“Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, u ponedjeljak su identifikovali su vozača D.K. a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Slijedi i podnošenje izvještaja protiv lica D.K.”, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!