Politika

Cvijanović: Neophodna zajednička borba protiv terorizma

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Šri Lanke Maitripali Siriseni u kojem je najoštrije osudila bombaške napade na crkve i hotele u ovoj zemlji i ukazala da oni upozoravaju na neophodnost zajedničke i odlučne borbe protiv terorizma.

– Užasnuti smo brutalnim terorističkim aktima, posebno jer su žrtve ovih stravičnih napada u crkvama obilježavali najveći hrišćanski praznik – Uskrs, kojeg danas proslavljaju vjernici katoličke vjeroispovijesti – navodi se u telegramu.

Loading...

Cvijanovićeva je najoštrije osudila bombaške napade u Šri Lanki, koji, kako je ocijenila, predstvaljaju napade na trajne civilizacijske vrijednosti i iznova upozoravaju na neophodnost zajedničke i odlučne borbe protiv terorizma.

– U ime građana Republike Srpske i svoje ime, Vama, porodicama nastradalih i narodu Šri Lanke upućujem izraze najdubljeg saučešća – navodi se u telegramu saučešća predsjednice Republike Srpske.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!