Magazin

Ponovo su se zapratili Jelena Karleuša i Duško Tošić

​Nakon nekoliko dana drame o kojoj je pričao cijeli Balkan, čini se da su Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili da stave tačku na sve spekulacije.

Samo dan nakon što je pjevačica demantovala tekstove o razvodu, koji su počeli da se šire zbog aktivnosti supružnika na društvenim mrežama, Jelena i Duško su se ponovo zapratili na Instagramu.

Loading...

Razlog njihove rasprave još uvijek nije poznat javnosti, ali prema saznanjima magazina Svet, Ognjen Vranješ nema nikakve veze s tim, kako su to do sada tvrdili domaći mediji.

Prema njihovom saznanju, fudbaler se jako obradovao skorašnjim naslovima.

“Ognjen Vranješ sjedi i čeka da se Jelena razvede. On bi u tom slučaju bio presrećan i dobio bi potvrdu da je uspjeo u svemu što je naumio i na čemu mjesecima radi – da joj uništi brak. Ali od toga stvarno nema ništa”, kaže izvor Sveta.

Razvod je demantovala i Karleuša na Instagramu, što neke nije spriječilo da nastave sa pričama o njemu.

“Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. Ne verujte, ne čitajte i ne pridajte im značaja jer vas lažu’’, napisala je ona prije dva dana.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!