Region

Izbori u Srbiji najvjerovatnije 19. ili 26. aprila?

BEOGRAD – Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) izjasniće se na sjednici 29. decembra o datumu održavanja sljedećih parlamentarnih izbora, a kao najvjerovatniji datumi pominju se 19. ili 26. april, piše “Blic” pozivajući se na neimenovani izvor.

List u današnjem broju navodi da će vladajuća stranka 29. decembra održati sjednicu Glavnog odbora stranke, kada će se članovi izjasniti o datumu parlamentarnih izbora, a biće predstavljena i nova lica među naprednjacima.

Loading...

Izvor dnevnika iz vrha SNS-a kaže da će sjednica GO stranke biti prilika da se analiziraju rezultati, ali i da se govori o planovima.

“Razgovaraćemo o najboljem mogućem datumu za održavanje parlamentarnih izbora nakon što su završeni razgovori vlasti i opozicije uz posredovanje evropskih parlamentaraca”, kaže taj izvor.

On napominje da je, kako sada stvari stoje, najvjerovatnije da izbori budu održani 19. ili 26. aprila.

Izvor “Blica” dodaje i da bi na sjednici trebalo da bude predstavljeno oko dvadesetak novih ljudi.

Kako navodi, riječ je o mladim članovima stranke koji su do sada prolazili obuku i koji su svojim zalaganjem zaslužili da preuzmu veću odgovornost.

“Svi oni biće na listama ili za republički parlament ili za lokalne skupštine. To će biti način da im stranka pokaže da vrijednuje njihov rad”, dodaje izvor lista.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!