Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Kilometarska kolona na Zapadnom tranzitu

Pred novogodišnje i božićne praznike uobičajna je pojačana frekvencija vozila u Banjaluci.

Kako je objavljeno u grupi “Policija zaustavlja – Banjaluka”, trenutno je kolaps na Zapadnom tranizitu.

Kako navode kolona je od Kosmosa do Prijedorske petlje.

¸

U centru Banjaluke je od 28. decembra obustavljen saobraćaj zbog predstojećih novogodišnjih koncerata koji će biti organizovani na glavnoj gradskoj saobraćajnici između Trga Krajine i parka “Petar Kočić”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Saobraćaj je obustavljen u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na potezu od zgrade “Pošta Republike Srpske” do “Ekvatora” od 28. decembra od 13.00 časova pa do 2. januara.

Iz Gradske uprave navode da će za vrijeme obustave saobraćaja, doći do preusmjeravanja linija gradskog prevoza.

Autobusi koji saobraćaju Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice Milana Tepića, iz smjera juga, biće preusmjereni u Bulevar cara Dušana, te ulice Kninsku, Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Istovremeno, autobusi koje saobraćaju Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, dio od Ulice Milana Tepića do Bulevara cara Dušana, iz smjera sjevera, biće preusmjereni u Ulicu Milana Tepića, za linije koje saobraćaju prema jugu u ulice Kninsku, Bulevar cara Dušana i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme obustave, u Ulici Milana Tepića na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Vidovdanske ulice, biće zabranjeno zaustavljanje i parkiranje vozila.

Banjalučane i turiste za novogodišnje praznike očekuju tri noći velikih koncerata sa regionalnim muzičkim zvijezdama – Crvenom jabukom, Јelenom Tomašević, Marijom Šerifović i Alekdsandrom Prijović.

Prve večeri, 30. decembra, od 21.00 čas nastupiće Marija Šerifović, u novogodišnjoj noći, 31. decembra, biće održan koncert Јelene Tomašević od 21.00 do 23.00 časa, a zatim Crvene jabuke koja će zabavljati prisutne sve do jedan čas iza ponoći.

Prvi dan nove, 2020. godine, od 21.00 čas počinje veliki koncert Aleksandre Prijović.

Centralna bina na kojoj će biti održani novogodišnji koncerti, biće na glavnoj gradskoj saobraćajnici između Trga Krajine i Parka “Petar Kočić”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button