Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Cuca tvrdi da ima sina sa Šabanom

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca i dalje se ne miri s činjenicom da kralj narodne muzike Šaban Šaulić više nije među živima, a sada je u jednom intervjuu progovorila o, kako mediji u Srbiji pišu, njihovom zajedničkom sinu.

Naime, odavno mediji pišu da je Šaulić dugo imao aferu s Cucom iako je bio u skladnom braku s Gordanom Šaulić, a Cuca je sada iznijela detalje o tome da joj je sin, za kojeg tvrdi da ga je dobila u vezi s pjevačem, jedina utjeha otkad Šabana nema.

“Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Vazduha imam, ali se gušim. On ne bi volio da ja plačem, ali to je nemoguće”, rekla je Cuca za magazin “Svet”, govoreći o svojim osjećanjima dva mjeseca otkad je Šaban preminuo.

Ona je potom progovorila o sinu za kojeg tvrdi da ga je dobila u vezi sa Šabanom, pa je istakla da joj je on jedina svijetla tačka otkad je pjevač tragično nastradao.

“Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Mene ne može ništa utješiti. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo”, rekla je Ivona, prenosi “24sata.hr”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button