Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Ćulum: Nema teže situacije u MUP-u od stradanja policajca na zadatku

Za Ministarstvo unutrašnjih poslova ne postoji teža situacija od ove kada nastrada policijski službenik prilikom izvršavanja zadatka,istakao je Darko Ćulum direktor Policije. Ćulum je posjetio Policijsku upravu Prijedor,ali i porodicu ubijenog policajca Slađenka Tubina.

Tišina i muk u Policijskoj upravi Prijedor. Četrdesetosmogodišnji policajac Slađenko Tubin,koji je smrtno stradao prilikom intervencije veliki je gubitak za Policiju Srpske – poručio je Darko Ćulum.

– Ovo je jedan veliki gubitak za porodicu, MUP, PU Prijedor, za stanično odjeljenje Ljubija, sa kojim je naš pokojni kolega radio – rekao je on.

Slađenko Tubin bio je hrabar i odvažan policijski službenik i ovo je nenadoknadiv gubitak za Policijsku upravu Prijedor, kaže načelnik Sretoja Vujanović.

– Policijski posao je složen. Nažalost, dešavaju se situacije koje nije moguće izbjeći, a u narednom periodu preduzećemo sve mjere i radnje da što više umanjimo posljaedice po policijske službenike – dodao je Vujanović.

U proteklih pet godina i četiri mjeseca u Srpskoj se dogodilo 245 napada na policijske službenike ,od čega je njih 188 lakše povrijeđeno, 12 teže,dok su dva policijska službenika smrtno stradala prilikom izvršavanjaa poslova i zadataka.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button