Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Zbog alkohola privedeni vozač i pješak

DOBOJ – Pripadnici Policijske stanice Derventa lišili su slobode vozača čiji su inicijali S.D. (54) sa područja ove opštine, kod koga je utvrđeno prisustvo 2,64 promila alkohola u krvi.

Policajci Policijske stanice Modriča juče su lišili su slobode pješaka DŽ.T. (61) sa područja ove opštine, kod koga je utvrđeno 2,97 alkohola u krvi.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je danas da je policija iz Modriče pronašla i vratila vlasnicima tri ukradena putnička automobila.

Policijskoj stanici Modriča četiri oštećena lica iz ove opštine prijavila su da su im u noći između nedjelje i ponedjeljka, 21. i 22. aprila, otuđeni putnički automobil “fijat”, dva putnička autombila “golf dva”, te provala u automobil “golf dva”, odakle su otuđeni određeni predmeti.

U vrijeme otuđenja putnički automobili “fijat” i dva putnička automobila marke “golf dva” bila su nezaključana i u njima su se nalazili ključevi za startovanje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Vozila su vraćena vlasnicima bez oštećena, a pronađena su u neposrednoj blizini mjesta otuđenja.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima teška krađa, krađa i dva krivična djela krađa u pokušaju.

Rad o navedenom je u toku, navodi se u saopštenju.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button