Društvo

Lukač podnio izvještaj, nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA – Narodna skupština RS nastavila je rad nakon što je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, narodne poslanike upoznao s dosadašnjim tokom istrage trostorukog ubistva koje se desilo preksinoć nadomak Banjaluke, ali i ubistvom policajca u Prijedoru.

Nakon što je Lukač podnio izvještaj niko se nije obratio medijima o ovom izvještaju.

Loading...

Kako je ranije najavio Nedeljko Čubrilović, predsjednik NS RS, nakon ove tačke dnevnog reda sjednica je otvorena za javnost i biće nastavljena redovnim tačkama dnevnog reda, a prva na redu će biti Nacrt zakona o javnom redu i miru RS.

“Tema o bezbjednosnoj situaciji u RS biće na prvoj tački dnevnog reda naredne redovne sjednice”, rekao je Čubrilović prije nego što je Lukač predstavio izvještaj.

Čubrilović je naglasio da je uprkos ovim događajima RS i dalje stabilniji dio BiH, te je dodao da održavanje tačaka o bezbjednosnoj situaciji u RS doprinosi javnosti rada policije i tužilaštava, a naglasio je i da se ovi problemi moraju rješavati sistemskim mjerama.

Kostadin Vasić, predsjednik Odbora za bezbjednost NS RS je rekao da ta stranka osuđuje pokušaje politizacije ovog ubistva, te je pohvalio policiju zato što je brzo uhvatila počinioce ovog ubistva.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!