Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Bliži se Svjetsko prvenstvo u Fortnite-u, nagradni fond 100 miliona dolara

Gejmerska kompanija ‘Epic Games’ najavila je Svjetsko prvenstvo u ‘Fortnite-u’, a ono što je najzanimljivije, jeste nagradni fond, koji će iznositi 100 miliona američkih dolara. Svi oni koji su zainteresovani će moći učestvovati u kvalifikacijama za najveći Fortnite turnir na svijetu.

‘Epic Games’ već drugu godinu zaredom organizuje Svjetsko prvenstvo u Fortnite-u, sa identičnim nagradnim fondom od 100 miliona dolara, čime je prestigao i ‘The International’, svjetski turnir u ‘Dota 2’.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u ‘Fortnite-u’ traju do 16. juna, a priliku da učestvuje imaće svako ko se prijavi. Završnica turnira će se odigrati u New Yorku, a trajaće od 26-28. jula.

Što se samog Svjetskog prvenstva tiče, na njemu će se sastati 100 najboljih igrača koji ostvare pozitivan uspjeh u kvalifikacijama. Pored toga, tu će zaigrati i 50 duo timova, koji će svoje mjesto, takođe, izboriti preko kvalifikacija. Ono što je bitno naglasiti, jeste da, ako prođete kvalifikacije i plasirate se u završnu fazu takmičenja, ostvarićete prihod od minimalno 50 hiljada dolara. S druge strane, osvajač Svjetskog prvenstva će ostvariti nevjerovatan prihod od 3 miliona američkih dolara, što je ubjedljivo najviše u istoriji eSporta.

Uslov da zaigrate na ovom turniru jeste da imate minimalno 13 godina, te da uz to dostavite punomoć vaših roditelja koji su saglasni s tim da možete da se takmičite. Za one preko 18 godina važi samo to da imaju dobru volju.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button