Politika

“DA VASKRS PROVEDETE U MIRU, ZDRAVLJU I SREĆI” Izetbegović uputio najiskrenije čestitke povodom praznika

Predsjedavajući oba doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto i Bakir Izetbegović svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitali su Vaskrs, sa željom da najveći hrišćanski praznik provedu u miru, zdravlju i sreći.

– Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti povodom velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa upućujem najiskrenije čestitke sa željom da praznik Hristvog vaskrsnuća provedu u atmosferi zajedništva, mira i svekolike radosti – navedeno je u čestitki Borjane Krišto.

Loading...

Izetbegović je Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i svim pravoslavcima u BiH poželio da Vaskrs provedu u dobrom zdravlju, sreći i zadovoljstvu, dijeleći radost praznika sa svojim najbližima, prijateljima i komšijama, u duhu istinskog uvažavanja i međusobnog poštovanja.

U ime Vlade Federacije BiH i svoje lično ime, Vaskrs je čestitao i Federalni premijer Fadil Novalić, poželjevši da najveći hrišćanski praznik dočekaju u radosti i miru, u krugu svojih najdražih, s prijateljima i komšijama.

Uz želju da predstojeće praznike provedu u miru, zdravlju i sreći, nadahnuti univerzalnim porukama Vaskrsa, čestitku je uputio i zamjenik ministra komunikacija i transporta u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Saša Dalipagić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!