Sport

Mršić novi selektor košarkaša Hrvatske

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaških trenera Veljko Mršić novi je selektor te selekcije, saopšteno je na sajtu Cedevite u kojoj je do danas bio sportski direktor.

Mršić, nekadasnji reprezentativac, na funkciji selektora zamijeniće Dražena Anzulovića, koji nije uspio da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo u Kini.

“KK Cedevita Veljku Mršiću želi puno sreće u karijeri zahvaljujući na svemu što je napravio za klub, naglasivši da će mu biti na raspolaganju sa svime što mu bude potrebno u budućnosti sa radom u hrvatskoj reprezentaciji i oko nje”, navodi se u saopštenju Cedveite.

Mršić je prije nego što je postao sportski direktor sa Cedevitom kao trener osvojio tri titule, a kratko je radio i u Ciboni i Bilbaou.

Kao igrač promijenio je mnogo klubova, između ostalog nastupao je za Cibonu, Vareze, Milano, Žalgiris i Split, a ima i tri bronze sa reprezentacijom – Sa Evropskih prvenstva 1993. i 1995, kao i Svjetskog prvenstva 1994. godine.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!