Banjaluka

Grad podržao 13 projekata za mlade

Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade po javnom pozivu, razmatrala je i podržala 13 projekata, koji će biti sufinansirani iz budžeta u ovoj godini, u ukupnom iznosu od 54.409 KM.

Sa izabranim omladinskim organizacijama i organizacijama za mlade, koji će realizovati predložene projekte, biće zaključeni ugovori.

-Iznosi sredstava određeni za podršku izabranim projektima su u skladu sa ostvarenim brojem bodova koji se unose u zbirnu tabelu. Omladinske organizacije i organizacije za mlade čiji će projekti biti sufinansirani sredstvima iz Budžeta Grada Banja Luka u 2018. godini, dužne su da Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport u roku od 30 dana, od dana realizacije projekta dostave narativni i finansijski izvještaj na propisanim obrascima broj 3, 3a) i 3b) – naveli su iz nadležnog odjeljenja.

Inače, na Javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz budžeta Grada Banja Luka u 2018. godini, konkurisalo je 16 organizacija sa svojim projektima, od kojih jedan nije ostvario dovoljan broj bodova, a preostala dva nisu ispunila uslove Javnog poziva.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!