Region

Milojko Pantić nakon triježnjenja: “Napišite, ja sam kreten!”

Poznati sportski komentatot Milojko Pantić (72) priveden je sinoć na Brankovom mostu, poslije sudara sa džipom interventne jedinice, a prema posljednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi.

On je, nakon triježnjenja pušten iz pritvora, a njegov izlazak iz stanice izazvao je ogromnu pažnju medija.

Kada je izašao iz pritvora on je rekao da je bio na svadbi i da je malo popio.

“Bio sam na veselju, popio malo, i to je to. Ništa se nije desilo, nisam nikoga ubio, nikog nisam zgazio…”, kaže komentator.

Na pitanje šta se tačno dogodilo, on je rekao: “Napišite, ja sam kreten!”

Upitan da li je tačno da je udario u automobil interventne policije, pa potom pobjegao sa lica mjesta, Milojko kaže: “Ja pobjegao sa lica mjesta? Ne znam šta se dogodilo”, kazao je Pantić. 

 On je sinoć na trijježnjenje odveden oko 1 sat poslije ponoći.

“U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ”ford fokus”, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ”obavezno zaustavljanje – stop”, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero”, navodi u MUP.

Nakon nezgode, vozač “ford fokusa” se udaljio sa lica mjesta, tako što je pokušao da pobjegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta, navela je policija, ali i da je vozaču vozila “ford fokus” je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!