Društvo

Oblačno sa kišom, na planinama snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa kišom, u višim predjelima sa susnježicom i snijegom, te dnevnom temperaturom od tri do osam stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti oblačno, sa kišom na sjeveru, dok će u brdsko-planinskim predjelima iznad 700 metara nadmorske visine padati snijeg. Na jugu će preovladavati pretežno do potpuno oblačno i suvo, dok će ponegdje na istoku i jugoistoku padati kiša. 

Loading...

Tokom dana na sjeveru, a posebno u Krajini, zadržaće se kišno vrijeme, na planinama sa susnježicom i snijegom, dok će u drugim predjelima padavine oslabiti uz periode suvog vremena, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Poslije podne će ponovo biti više kišnih perioda, a u Hercegovini će postojati uslovi za grmljavinu. Prema večeri i tokom noći očekuje se prestanak padavina u većini krajeva, osim centralnog pojasa i istoka gdje će mjestimično padati slaba kiša. 

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Han Pijesak, Čemerno i Ivan sedlo jedan, Jajce i Sokolac dva, Livno i Tuzla tri, Banjaluka, Doboj, Drvar, Gradačac, Prijedor i Sarajevo četiri, Nevesinje, Zenica i Zvornik pet, Bijeljina, Brčko i Srebrenica šest, Višegrad, Foča i Mostar devet, Bileća i Trebinje 10 i Stolac 12 stepeni Celzijusovih. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!