Banjaluka

Prijave zbog nepropisnog odlaganja otpada

Putem mobilne aplikacije „Građanska patrola“, sugrađani su tokom protekle sedmice prijavili da je neispravno nekoliko svjetiljki javne rasvjete na mostu u naselju Novi Borik. Nadležno Odjeljenje za komunalne poslove izdalo je nalogu izvođaču radova da zamijeni ove svjetiljke.

Više prijava je bilo u vezi sa nepropisnim odlaganjem otpada. U vezi sa prijavom da je odložen otpad pored kontejnera u Ulici Braće Jugovića, obaviješteno je preduzeće „Čistoća“. Takođe u Ulici Majke Jugovića, pored mosta Venecija, zabilježeno je nepropisno odlaganje otpada, koje je uklonjeno i komunalna policija je postavila traku zabrane odlaganja otpada.

Sugrađani su prijavili i da je oštećeno igralište kod Zelenog mosta. Nadležno odjeljenje je dalo nalog izvođaču radova da sanira oštećenje.

Komunalna policija je, po prijavama putem ove aplikacije, evidentirala nepropisno parkiranje u ulicama Jovana Jančića i Dušana Subotića. Vozila su fotografisana, slijedi izdavanje prekršajnih naloga.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!