Politika

Ilić izabran za predsjednika Ujedinjene Srpske

Siniša Ilić, koji je večeras izabran za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik, rekao je da je glavni cilj dati šansu mladim ljudima i priliku za drugačiji način razmišljanja i političkog djelovanja.

“Kadar Ujedinjene Srpske je najmlađi u institucijama Republike. Treba dati šansu mladim obrazovanim ljudima. To je razlika između Ujedinjene Srpske i ostalih političkih partija koje su dugo na političkoj sceni”, istakao je Ilić. 

On je naveo da je na području Zvornika već formirano oko 70 odsto mjesnih odbora, što je u skladu sa planom rada ove političke partije. 

Ilić je uvjeren da će narednim lokalnim izborima Ujedinjena Srpska sigurno postati bitan politički faktor u Zvorniku, a radiće za dobrobit građana Zvornika i Republike Srpske. 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, koji je prisustvovao večerašnjoj izbornoj skupštini gradske organizacije u Zvorniku, rekao je novinarima da tri ključna stuba ove stranke – nacionalna i ekonomska politika, te mladi. 

“Smatramo da ćemo dati veliki doprinos boljoj ekonomskoj politici Republike Srpske, pogotovo što će to da iznesu mladi koji su obrazovanje stekli i ovdje i u inostranstvu, vratili se, formirali porodice”, naglasio je Stevandić. 

On je istakao da je Ujedinjena Srpska prešla plan od hiljadu mjesnih odbora za ovu godinu i trenutno radi na hiljadu mjesta u Srpskoj. 

Stevandić je rekao da od Gradskog odbora u Zvorniku očekuje odličan rad jer je, kako je naveo, dolaskom Kostadina Vasića i Siniše Ilića Ujedinjena Srpska postala jedna od ključnih faktora koji će, u simbiozi sa onim što ima na republičkom i nivou BiH, imati odlične rezultate. 

Na večerašnjoj izbornoj skupštini izabrani su članovi Gradskog odbora i članovi Skupštine Ujedinjene Srpske na republičkom nivou iz Gradskog odbora Zvornik. 

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!