Banjaluka

Za vikend: Festival “Dječija zemlja”

U okviru „Proljeća u Banjaluci“, Kvin estrada organizuje festival otvorene scene “Dječija zemlja”, koji će biti održan 11. i 12. maja na igralištu Osnovne škole “Branko Radičević” na Starčevici.

Kako je najavio organizator, učesnici festivala su: Minja Subota, Pinkove zvjezdice, Vokalni atelje MaMa Voxks, Đurđevdanske zvjezdice, Haos animatori, Mala pjevačka akademija, Hor Vrapčići, Dječiji edukativni centar Svjetlice, djeca banjalučkih vrtića i osnovnih škola, kao i mađioničari i klovnovi.

Loading...

Program festivala „Dječija zemlja” je osmišljen tako da djeca interaktivno učestvuju u svim sadržajima festivala, od ulaska u prostor gdje se festival odvija, do osmijeha pred odlazak kući. Sve između ispunjeno je muzikom, takmičenjima, plesom, kreativnošću i druženjem.

Festival “Dječija zemlja 2019” zamišljen je kao događaj koji će okupiti i zbližiti cijelu porodicu, usrećiti djecu, ali i njihove roditelje, stoga je ulaz na festival potpuno besplatan. Pored šarolikog programa, djecu očekuju i besplatni sokići, sladoledi, slatkiši, voće i brojna druga iznenađenja.

Program festivala za oba dana počinje u 12 časova.

U slučaju kiše, festival će biti održan u holu OŠ „Branko Radičević“.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!