Društvo

Dodik: Ovog mjeseca polaganje kamena – temeljca za most na Savi

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da bi kamen temeljac za izgradnju mosta na Savi kod Gradiške trebalo da bude postavljen tokom ovog mjeseca.

Dodik je rekao novinarima u Banjaluci da je predviđeno da most bude izgrađen za 24 mjeseca, te izrazio nadu da bi ti poslovi mogli da budu završeni i za 16 mjeseci.

Loading...

On je najavio i da će se sutra sastati sa austrijskim vicekancelarom Hajnc-Kristijanom Štraheom i da je taj razgovor dogovoren ranije.

– Na sastanku će biti mnogo važnih ljudi iz Austrije među kojima i ministar odbrane te države sa kojim ću razgovarati o njihovim iskustvima kao vojno neutralne zemlje, koja je članica EU – objasnio je Dodik.

On je dodao da će biti riječi i o privrednoj saradnji, kad da će i biti data podrška kandidatima Štraheove partije na izborima za Evropski parlament.

– Na toj listi se nalazi i Srbi i važno je da Srbin bude u Evropskom parlamentu jer smo vidjeli kako Bošnjak iz Švedske, koji uđe u taj parlament, zastupa interese Bošnjaka – rekao je Dodik.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!