Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Savez za Promjene: Policija privodi čestite ljude

Da Dragan Lukač nastoji da pretvori MUP Republike Srpske u stranačku policiju koja privodi čestite građane, a štiti kriminalce, govori današnja informacija da je MUP podnio izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv narodnog poslanika Adama Šukala, saopšteno je iz Saveza za promjene.

Savez za Promjene smatra da činjenica da je MUP izvještaj podnio samo dan nakon što je Šukalo uputio niz primjedbi na račun ministra unutrašnjih poslova pokazuje da je Lukač spreman da realizuje prijetnje koje je poslaniku Šukalu uputio s govornice Narodne skupštine Republike Srpske. 

– MUP-ov izvještaj treba jasno da pošalje poruku javnosti – svako ko javno kritikuje Lukačev rad biće krivično gonjen, kaže se u saopštenju.

Savez za promjene poziva čestite ljude u Ministarstvu unutrašnjih poslova kao i nadležno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka da ne posluže kao oruđe Dragana Lukača, već da svoj rad temelje ne principima profesionalizma i stranačke nepristrasnosti.

– Očigledan je strah “hrabrog” ministara Lukača koji prijetnje sa skupštinske govornice, u nedostatku argumenata, pokušava da ostvari zloupotrebljavajući institucije Republike Srpske, kaže se u saopštenju.

(BN/foto: Siniša Pašalić)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button