Društvo

Davidović: Sajam sporta u Banjaluci okupiće oko 50 učesnika

BANJALUKA- Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske organizovaće u petak, 17. maja, u Banjaluci Sajam sporta Republike Srpske na kojem će se predstaviti oko 50 učesnika.

Resorni ministar Sonja Davidović rekla je da će se na sajmu predstaviti oko 40 sportskih saveza i desetak fakulteta za fizičku kulturu i sport, te Zavod za medicinu rada i sporta, kao i proizvođači sportskih rekvizita, opreme i prehane.

Loading...

“Cilj nam je da mladima što je više moguće približimo sport i zdrav način života, te smo planirali brojne zanimljive aktivnosti u okviru sajma”, rekla je Davidovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je dodala da su aktivnosti najviše upućene ka djeci predškolskog uzrasta koja će na jednom mjestu moći da vide demonstraciju različitih sportskih vještina, s ciljem da se zainteresuju za neku od njih.

“Kako bismo što više mladih zainteresovali za sport, promoter ovogodišnjeg sajma biće naš proslavljeni odbojkaš Tijana Bošković koja je primjer kako se upornim radom i zalaganjem mogu postići vrhunski rezultati”, rekla je Davidovićeva.

Ona je dodala da će posjetioci sajma, osim sa Boškovićevom, moći da upoznaju druge poznate sportiste, kao što su vaterpolista Darko Udovičić, rukometaš Predrag Peruničić, odbojkaši Vladimir Batez i Željko Tanasković i odbojkaški trener Zoran Gajić, te džudista Nemanja Majdov.

Sajam sporta biće otvoren u 11.30 časova na Banjalučkom velesajmu, a ulaz je besplatan.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!