Politika

Govedarica potpisao ugovor sa više od 90.000 građana Srpske

„Naša će borba biti borba poštenih protiv nepoštenih, razumnih protiv bahatih, odgovornih protiv samoživih. Na kraju tog puta, na izborima i poslije njih – znaćemo kojih je više u Republici Srpskoj. Zaustavićemo praksu da jedna grupa partija zamijeni drugu na vlasti, da umjesto jednog dobijemo drugog vođu. Insistiraću da javnim preduzećima upravljaju najsposobniji i najstručniji, koji će morati da svake godine polože račune i ispune plan. ”

Ovo su samo neke od tačaka dokumenta pod nazivom „Ugovor sa narodom“, koji od početka predizborne kampanje građani u više od 60 gradova i opština Republike Srpske potpisuju sa Vukotom Govedaricom, kandidatom Saveza za pobjedu na predstojećim opštim izborima.

Loading...

U pitanju je dokument u kome su sadržane garancije i planovi budućeg predsjednika Republike Srpske, kao i obaveze koje će on preuzeti na sebe i za njihovo ispunjenje odgovarati narodu.

„Želio sam da građani Republike Srpske budu uvjereni u moju spremnost i odlučnost da na sve što kažem stavim svoj potpis, obraz i čast. Drago mi je da su građani to prepoznali, te da svako od ovih 90 i više hiljada ljudi u svom domu ima dokument koji će u budućnosti predstavljati dokaz da smo vratili Srpsku narodu”, izjavio je Govedarica.

Potpisivanje „Ugovora sa narodom“ se nastavlja širom Republike Srpske, na štandovima Srpske demokratske stranke, i odvijaće se sve do predizborne tišine.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!