Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Stanivuković u “viziti” UKC (VIDEO)

Radncima u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske doprinosi za zdravstveno i penziono osiguranje se ne uplaćuju po tri i više mjeseca.

O teškim uslovima rada u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Srpske posvjedočila je jedna od zaposlenih i to odborniku u Skupštini grada Banjaluka i kandidatu za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Drašku Stanivukoviću.

Snimak razgovora, ali i o procedurama radnika obezbjeđenja Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Stanivuković je objavio na društvenim mrežama.

“Poznato je da doprinosi za zdravstvene radnike u cijeloj Srpskoj nisu uplaćivani godinama, ali isto tako je i činjenica da se novo rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra Srpske početkom godine hvalilo kako je uplata doprinosa redovna. Kao predstavnik građana dužan sam da pokažem šta je istina”, rekao ie Stanivuković.

On je morao da se pretvara i bježi od obezbjeđenja Univerzitetskog kliničkog centra Srpske da bi uopšte bio u prilici da se uvjeri u dešavanja u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stanivuković je juče sa oboljelima ispred Univerzitetskog kliničkog centra Srpske tražio redovnu isporuku lijekova.

Tada je rečeno da lijekovi nisu jedini problem u zdravstvu Srpske što je u današnjem svjedočenju zaposlenih i potvđeno.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button