Region

Uhapšen mladić koji je danima pucao na Novosađane

NOVI SAD – Novosadska policija uhapsila je juče 19-godišnjeg M. J. iz Novog Sada zbog sumnje da je iz svog stana u Bulevaru Jaše Tomića pucao iz vazdušne puške na prolaznike i tako povrijedio četvoro ljudi.

Kako piše “Blic”, tinejdžeru je određeno zadržavanje do 48 sati te će uz prijavu za izazivanje opšte opasnosti biti doveden na saslušanje javnom tužiocu.

Loading...

Podsjetimo, novosadska policija je dvije nedjelje tražila osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike. Jedna Novosađanka ispričala je za portal “021” kako je pogođena 3. maja.

“U petak predveče, oko 20:30, šetala sam Bulevarom Jaše Tomića, prema Ulici Kraljevića Marka s ćerkom. Bila sam bliža stambenoj zgradi koja vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se događa, ali sam vidjela da se nešto događa i čovjeka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovjek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvaćajući da ga je pogodilo. Kako nismo uspjele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo u policiju u Kralja Petra, gdje su sve zapisali i uputili me na Hitnu, gdje su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške”, ispričala je tada Novosađanka.

(Blic.rs)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!