Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Teniski spektakl u Rimu, Đoković protiv Nadala

Novak Đoković i Rafael Nadal igraju u finalu Mastersa u Rimu svoj 54. međusobni duel.

Četiri mjeseca čekali smo na duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a dvojica najboljih tenisera svijeta će u finalu Mastersa u Rimu odigrati 54. međusobni duel. Đoković vodi u duelima protiv Rafe 28:25, a u posljednjem međusobnom duelu, u finalu Australijan opena, slavio je srpski teniser, veoma ubjedljivo 3:0.

Ipak, rimski masters igra se na šljaci, gdje Rafael Nadal ima određenu prednost, što se pokazalo i u polufinalu prošle godine, kada je Španac trijumfovao u dva seta 7:6, 6:4.

Prednost španskog tenisera mogla bi biti činjenica da je Novak u prethodna dva dana odigrao dva teška meča protiv Del Potra i Švarcmana, dok je Nadal lako izlazio na kraj sa svojim rivalima, Verdaskom i Cicipasom.

Duel dva vrhunska tenisera je ujedno i generalna poroba za predstojeći Rolan Garos, a upravo se Đokovići i Nadalu daju najveće šanse da osvoje drugi grend slem u sezoni.

Nadal je čak osam puta osvajao trofej u Rimu, posljednji put prošle godine, dok je Novak četiri puta trijumfovao na “Foro Italiku”.

Meč bi trebalo da počne oko 16 časova.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button