Društvo

Toplije uz sunčane intervale, popodne nestabilno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje promjenjivo vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno sa pljuskovima.

Nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima prvo se očekuje na jugozapadu, a kasnije popodne jače naoblačenje usloviće češću pojavu pljuskova i grmljavine na sjeveru. Povremeni pljuskovi mogući su i u južnim krajevima, dok će u ostalim predjelima biti suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Loading...

Duvaće slab južni i jugoistočni vjetar, a na jugu Hercegovine umjeren. 

Najviša dnevna temperatura od 21 do 26, na planinama oko 16 i više stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme. 

Najsvježije jutros je bilo na Bjelašnici gdje je u 8.00 časova izmjeren jedan stepen, dok je u Kalinoviku i Bugojnu bilo sedam, na Sokocu, Šipovu i na Ivan Sedlu osam, na Han Pijesku, u Gacku, na Čemernu i u Rudom devet, a na Mrakovici, u Sarajevu, Srebrenici, Nevesinju i Bihaću desest stepeni. 

U Višegradu, Mrkonjić Gradu, Bileći, Jajcu, Tuzli i Sanskom Mostu izmjereno je 11 stepeni, u Banjaluci, Krupi na Uni, Srpcu, Ribniku i Livnu 12, u Brčkom, Trebinju, Doboju, Prijedoru, Zvorniku i Novom Gradu 13, u Mostaru 14, u Bijeljini, Gradačcu i Grudama 15 i u Neumu 17 stepeni Celzijusovih. 
 

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!