Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Kotor Varoš: Sredstvima Vlade Srpske renovirana laboratorija Doma zdravlja

U kotorvaroškom Domu zdravlja “Sveti Pantelejmon” počela je da radi nova laboratorija koja je renovirana sredstvima Vlade Republike Srpske od 250.000 KM.
Dom zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš (foto: mojkotorvaros.com) -

Direktor Doma zdravlja Vladimir Bibić podsjetio je da je prilikom prošlogodišnje posjete Kotor Varošu tadašnje premijerke Srpske Željke Cvijanović i ministra finansija Zorana Tegeltije dogovoreno da građevinskim radovima budu obuhvaćeni laboratorija i ginekologija. 

– Uz pomoć Vlade Srpske laboratorija je u potpunosti adaptirana, što podrazumijeva kompletne građevinske radove. Dom zdravlja je iz vlastitih sredstava kupio kompletnu opremu i aparate. Zahvaljujući ovoj investiciji, u budućnosti ćemo imati veću ponudu analiza, a novi aparati su garancija kvaliteta nalaza – rekao je Bibić Srni.

Prema njegovim riječima, i u narednom periodu radiće se na obnavljanju opreme i adaptaciji objekata. 

– Poslije rekonstrukcije i otvaranja nove laboratorije radićemo na adaptaciji ginekologije koja je smještena u dotrajalom objektu, a predstoji nam i nabavka nove opreme. Realizacijom ovih projekata dobićemo reprezentativan objekat na ponos svih naših sugrađana – poručio je Bibić.

On je naglasio da se investicije realizuju bez kreditnih zaduženja i da, uprkos velikim ulaganjima, sve obaveze prema zaposlenima i državi izmiruju na vrijeme.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button